torsdag 1 augusti 2013

Hallon och vaniljsås

Fröjden med den egna trädgården är att den bär frukt.
Hallonen avnjuts direkt med vaniljsås till efterrätt.

Varje dag går jag en liten vända och plockar in....
gräslöken finklipps och läggs i frysen.
Krusbären körs i mixer och läggs i frysen, till den dagen
jag vill ha en marmelad på frukostbordet.

Vinbären körs i råsaftcentrifugen och då blir det bara den klara saften
kvar som kokas upp med lite socker.

Ikea har bra billiga glasburkar att ha gelen i.
Går att använda om och om igen.

Jag älskar det ekologiska och närproducerade.
Mår gott av att tänka på att äta mat utan en massa e-ämnen.

Önskar dej en fin dag.
Kram Ulla

Leva är att leva i trygghet,vandra solbeglänsta vägar.
På mjuka kullar böljar gräset,
ängarna blommar under en molnfri himmel.
Birger Edmar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar